"Ik hou mij graag bezig met fotografie en alles wat daar mee te maken heeft."

Tobias van der Wielen
 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben. Ik ben Tobias van der Wielen. Geboren en getogen in de omgeving van Nijmegen. In het dagelijks leven ben ik militair sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht. Daarbuiten hou ik mij graag bezig met fotografie en alles wat daar mee te maken heeft. Ik ben altijd al enthousiast bezig geweest met het maken van foto’s en het zoeken van het juiste plaatje, of beter gezegd het juiste gevoel, vast te leggen in een foto. Hiermee dat een hobby is uitgegroeid tot een onderdeel van mij.

Mijn enthousiasme gaat verder dan één bepaald soort fotografie. Van portret- tot natuurfotografie en van wild- tot straatfotografie. Zoals je in mijn portfolio kunt zien, hou ik van de veelzijdigheid en de afwisseling. Ik sta dan ook open voor ideeën en het proberen van nieuwe dingen.

Voor het maken van mijn foto’s maak ik gebruik van een spiegelreflex camera, verschillende flitsers en lampen, statieven en alledaagse materialen om ideeën mee uit te werken.

Ook ben ik ook in het bezit van een drone. Hiermee kunnen er vanuit de lucht prachtige foto- en video-opnames gemaakt worden. Om dit verantwoord te doen ben ik in bezit van het A1-A2-A3 drone-certificaat, zoals dit volgens de Europese wetgeving gevraagd wordt.

Hiermee heb ik je wat meer over mijzelf verteld. Als je meer vragen hebt of benieuwd bent naar wat ik voor jou kan betekenen, voel je vrij om een berichtje te versturen via het contactformulier of naar info@tobiasclicks.nl.